Tvoja lokacija postavljena je automatski. Ako nije točna, .
* najniža cijena proizvoda u razdoblju od 30 dana prije provođenja posebnog oblika prodaje.

Prima namještaj

Prima je široko prepoznatljiv brend namještaja koji se ponajviše ističe kvalitetom i modernim dizajnom te uvijek boljim, funkcionalnijim i naprednijim rješenjima.

Priča je započela 1995. godine u Bjelovaru. Od obiteljske tvrtke, kroz godine, razvio se uspješan poslovni sustav s više od 2000 zaposlenika, vlastitim proizvodnim pogonima te razgranatom maloprodajnom mrežom s gotovo 70 salona u na tržištu jugoistočne Europe. Danas se Prima grupa na tržištu ističe kao najveći domaći proizvođač namještaja.

Najveće prednosti su vlastiti dizajn tim i vlastita proizvodnja, a cilj Prima grupe je kupcu uvijek ponuditi bolje, modernije, funkcionalnije i naprednije rješenje kako bi se mogao inspirirati i oblikovati svoj dom najboljim namještajem po svom ukusu.

Prima ima veliku bazu proizvoda za opremanje svih prostorija u interijeru i eksterijeru te niz usluga poput dizajna interijera, dostave, montaže kojima se kontinuirano trudi poboljšati korisničko iskustvo i unaprijediti vaše interijere. Osim mnogih vjernih kupaca koji su Prima namještajem oplemenili svoje domove, mnogi privatni investitori su upravo Prima grupi povjerili opremanje interijera svojih vrijednih nekretnina.

Prima dizajn je jedinstven na tržištu – jedini nude mogućnost opremanja svih prostorija doma u istom stilu, bojama i materijalima po želji kupca, bilo da je riječ o tapeciranom ili pločastom namještaju. Prima namještajem postići ćete harmoniju i kreirati ugodan prostor za život.

Zahvaljujući vlastitim proizvodnim pogonima Prima ima potpunu kontrolu nad svakim korakom, od odabira najkvalitetnijih materijala do promišljenog dizajna. Kroz vlastiti proces proizvodnje, istražuju nove ideje i materijale, uvode inovacije i tako stvaraju proizvode koji se izdvajaju iz mase.

Prima pogoni opremljeni su najmodernijom tehnologijom kako bi mogli pratiti sve zahtjeve modernog dizajna i noviteta na tržištu. Sve što su osmislili Prima dizajneri, proizvedeno je u njihovim tvornicama, a vama je dostupno u Prima salonima i webshopu.

Svakom novom kolekcijom Prima vas želi inspirirati, želi vam pomoći da oblikujete dom po svom ukusu. U Primi otkrijte suvremena dizajnerska rješenja koja su još bliža vama, vašoj obitelji i vašem životnom stilu.

 

https://www.prima-namjestaj.hr/

 

 

Radno vrijeme nedjeljom može varirati. Informacije o točnom radnom vremenu poslovnica saznajte klikom na link.

Obavijesti o akcijama

Kupuj pametno! Prijavi se na Obavijesti o akcijama, budi u tijeku s najnovijim popustima i uštedi pri kupnji!

Akcije i popusti u Prima namještaj trgovinama

Pozicioniranje na listi može biti određeno različitim parametrima. Saznaj više.
* najniža cijena proizvoda u razdoblju od 30 dana prije provođenja posebnog oblika prodaje.

Prima namještaj poslovnice u tvojoj blizini

Prima namještaj Westgate

Zaprešićka 2 10040 Zagreb

4 km

Prima namještaj Kajzerica

Remetinečka cesta 7 10000 Zagreb

4 km

Prima namještaj Dubrava

Avenija Dubrava 47 10040 Zagreb

6 km

Prima namještaj Zagreb Jankomir

Škorpikova 22 10000 Zagreb

10 km

Prima namještaj

Web
www.prima-commerce.hr
Telefon
+385043244655
E-pošta
info@prima-commerce.hr