Tvoja lokacija postavljena je automatski. Ako nije točna, .

Obavijesti o akcijama - kratke upute

Kupuj pametno! Prijavi se na Obavijesti o akcijama, budi u tijeku s najnovijim popustima i uštedi pri kupnji!

Prijavi se
 • Obavijesti o akcijama

  Kako funkcioniraju obavijesti o akcijama?

  Obavijesti o akcijama automatski ti javljaju kada postoje nove akcije – putem e-poruke i putem push obavijesti u aplikaciji.

 • Obavijesti o akcijama

  Možete se pretplatiti na neodređeni broj upozorenja na akciju i odrediti u postavkama želite li ih primati dnevno ili tjedno. Naravno, ova je usluga besplatna.

 • Obavijesti o akcijama

  Za što mogu uključiti primanje obavijesti o akcijama?

  Uključi obavijesti o akcijama kada su, primjerice, tablete za pranje posuđa pri kraju ili je tvoja omiljena kava jednostavno preskupa u redovitoj ponudi. Možeš uključiti primanje obavijesti o akcijama za svoje omiljene trgovine („Billa”), za određene kataloge („katalog Konzum”), za popuste („popusti Lidl”), marke („Pampers”), kategoriju proizvoda („pivo”) ili ciljanu pretragu („Samsung TV”).

 • Obavijesti o akcijama

  Gdje mogu uključiti primanje obavijesti o akcijama?

  Gdje god pronađete polje za unos adrese e-pošte uz poruku „Primaj obavijesti o akcijama!”, možete se pretplatiti na obavijesti o akcijama brzo i jednostavno. U aplikaciji se to radi čak i lakše: brzim klikom na ikonu „zvono”. Nakon što je to omogućeno, zvono postaje crveno. Možete upravljati svakom uključenom obavijesti o akcijama pojedinačno i izbrisati ga u bilo kojem trenutku.

 • Obavijesti o akcijama

  Za upotrebu upozorenja na akciju sa svim uslugama i funkcijama registrirajte se sada

  Prijavi se