Tvoja lokacija postavljena je automatski. Ako nije točna, .
warning

Ova ponuda je istekla

Akcija Elegantan i praktičan set dječjih kolica je istekla ili se više ne nalazi na Njuškalo katalozima. Akcije za kategoriju Dječja kolica

Elegantan i praktičan set dječjih kolica

samo 927,73 €

NARUČI ONLINE ►

Set dječjih kolica ''Bebetto Bresso'' kombiniraju eleganciju s modernim dizajnom. Kolica odlikuje velika funkcionalnost, kvaliteta, udobnost i sigurnost. Konstrukcija je izrađena od laganog aluminija koja osigurava apsorpciju kad vozite po neravninama. Kolica imaju amortizere na stražnjim i prednjim kotačima i dodatne amortizere na samoj konstrukciji za dodatnu udobnost. Okvir se može jednostavno sklopiti pritiskom na gumb. Nakon sklapanja konstrukcije kolica su malih dimenzija i vrlo se jednostavno mogu staviti u prtljažnik automobila. Košara dječjih kolica osigurat će udobnost i sigurnost djece. Madrac izrađen od kokosovih vlakana otporan je na vlagu i ostaje u izvrsnom stanju dugo vremena. Košara ima gumb za podešavanje položaja naslona za leđa koji se nalazi s vanjske strane, pa je podešavanje moguće bez uznemiravanja djeteta. Sjenilo košare ime ugrađenu mrežicu za ventilaciju, a na donjem djelu košare može biti postavljeno reguliranje protoka zraka u košari. Košara ima mogućnost da se sjedalo namjesti prema naprijed što omogućuje zaštitu bebe od hladnijeg vjetra i vremena. Sportsko sjedalo pruža udobnost i sigurnost zahvaljujući pojasu koji se kopča u 5 točaka. Sjedalo ima prozorčić za lakši kontakt s djetetom. Oslonac za noge se lako održava čistim. U set je uključena košara, sportsko sjedalo, autosjedalica (u 3u1 varijanti), aluminijski okvir, praktična torba, shopping košarica, madrac, pokrov za kišu, zaštita protiv komaraca i držač za čašu.

Od: 27.02.2019 do: isteka zaliha

Akcija za Elegantan i praktičan set dječjih kolica je istekla 20.03.2019. Na Njuškalo katalozima trenutno ima 3 akcije u kategoriji Dječja kolica.

Mogla bi te zanimati akcije iz kategorije Dječji svijet:

Dom i vrt u tvojoj blizini

Namještaj Mima Umag

Ungarija BB 52470 Umag

8,803 km

Tedi Umag

Ulica Poduzetnika 7 52470 Umag

8,803 km

Kik Umag

1. Svibnja bb EG 52470 Umag

8,804 km

Tena-G Pregrada

Kostelgradska 11 49218 Pregrada

8,812 km