Tvoja lokacija postavljena je automatski. Ako nije točna, .
* najniža cijena proizvoda u razdoblju od 30 dana prije provođenja posebnog oblika prodaje.
warning

Ova ponuda je istekla

Akcija Krevetić Next2Me Chicco Dove Grey je istekla ili se više ne nalazi na Njuškalo katalozima. Akcije za kategoriju Dječji krevetići

Krevetić Next2Me Chicco Dove Grey

samo 165,77 € 197,76 €

Chicco Next 2 Me krevetić u sivoj boji Dove Grey savršen je krevetić pomoću kojega ćete Vi i vaša bebe spavati skupa, ali bez dijeljenja istog kreveta. To jača povezanost majke i djeteta te potiče djetetovo samopouzdanje i društvenost.

Osnovna prednost Chicco Next 2 Me krevetića je što se jedna bočna strana može spustiti i na taj način dijete u prvim mjesecima može spavati uz Vas. Tako ćete sebi olakšati svoje prve dane s bebom, ali i dojenje tijekom noći. Krevetić možete podesiti na 6 različitih visina i kao takav odgovara različitim visinama kreveta. Rastom bebe možete podignuti bočnu stranu i tako dobiti dječji krevetić za svoju bebu.

Krevet se jako jednostavno montira, ima kotače na jednoj strani radi lakšeg transporta. Pogodan je za putovanja jer nije iznimno težak, a uz njega dolazi putna torba. Krevetić dolazi s madracem koji optimizira protok zraka kako bi vašoj bebi bilo udobno, a osim toga s boče strane se nalazi mrežasti dio radi boljeg protoka zraka. Navlake krevetića se mogu skidati i prati u perilici rublja.

Dimenzije: 93 x 69 x 66/81 cm. Težina kreveta: 9 kg.

Akcija za Krevetić Next2Me Chicco Dove Grey je istekla 10.01.2018. Na Njuškalo katalozima trenutno ima 2 akcije u kategoriji Dječji krevetići.

Sve Chicco akcije

Mogla bi te zanimati akcije iz kategorije Dječji svijet:

Dječji svijet u tvojoj blizini

Ciciban Donji Grad Zagreb

Jurišićeva 9 10000 Zagreb

314 m

Denis Centar Cvjetni

Trg Petra Preradovića 4 10000 Zagreb

724 m

Ontario Ilica

Ilica 41 10000 Zagreb

1 km

Ontario Kvatrić

Kvaternikov Trg 11 10000 Zagreb

1 km