Tvoja lokacija postavljena je automatski. Ako nije točna, .
* najniža cijena proizvoda u razdoblju od 30 dana prije provođenja posebnog oblika prodaje.

Links

Links Zagreb Trešnjevka, Glamočka 1, 10000 Zagreb
  • Otvoreno
  • Udaljenost: 3 km
warning

Ova ponuda je istekla

Akcija u Links trgovinama za Narukvica FITBIT Charge 4 Black, HR, GPS, Fitbit pay je istekla. Akcije za kategoriju Ostala informatička oprema

Narukvica FITBIT Charge 4 Black, HR, GPS, Fitbit pay
-27%

Narukvica FITBIT Charge 4 Black, HR, GPS, Fitbit pay u Links trgovinama

samo 106,05 € 145,86 €

Ova ponuda je neaktivna

Charge 4 Black prvi Fitbitov tracker koji ima ugrađeni GPS na udobnoj narukvici, za korištenje za vrijeme trčanja, planinarenja, vožnje bicikla i sl. kako bi vidjeli tempo i udaljenost na ekranu.

Aktivne zone - za praćenje aktivnosti u minutama radi lakšeg razumijevanja koliko naporno vježbate i pomoći u bržem postizanju ciljeva.

Novi mod vježbanja na otvorenom koji koristi ugrađeni GPS za praćenje rute tijekom vožnje kayaka, skijanja i dr. Nakon aktivnosti na otvorenom pratite svoj napredak s kartom intenziteta vježbanja u aplikaciji koja prikazuje promjene u otkucajima srca kroz vašu rutu.

Slušanje omiljenih pjesama s kontrolama Spotify aplikacije na svojoj ruci. 24/7 otkucaji srca za praćenje otkucaja u mirovanju i bolje mjerenje potrošenih kalorija, praćenje laganog, dubokog i REM sna, obavijesti o pozivima, porukama te s aplikacija, slanje kratkih odgovora na poruke (samo Android), 20+ modova vježbi, prilagođene vježbe disanja, različita naličja sata, ekran s automatskim podešavanjem svjetline ovisno o trenutnom ambijentalnom svjetlu, žensko zdravlje: praćenje menstrualnih ciklusa, bilježenje simptoma, procjena ovulacije te plodnih dana.

Vodootporan je do 50m, baterija traje do 7 dana (do 5 sati s korištenjem GPSa). Tanak, udoban i lagan dizajn, s izdržljivim Corning® Gorilla® staklom 3. Dolazi s klasičnom narukvicom (malom i velikom) i kabelom za punjenje.

Od: 03.11.2021 do: 30.11.2021 ili do isteka zaliha

Narukvica FITBIT Charge 4 Black, HR, GPS, Fitbit pay

Raspoloživost i cijena

Akcija u Links trgovinama za Narukvica FITBIT Charge 4 Black, HR, GPS, Fitbit pay je istekla. Njuškalo katalozi trenutno ima sniženje 36 proizvoda za kategoriju Ostala informatička oprema. Links poslovnica na adresi Glamočka 1 (3 km udaljeno) otvorena je danas od do
Sve Links poslovnice i radno vrijeme poslovnica.

Mogla bi te zanimati akcije iz kategorije Tehnika:

poslovnice u tvojoj blizini

Links Zagreb Trešnjevka

Glamočka 1 10000 Zagreb

3 km

Links Zagreb Dubrava

Dankovečka 5 10000 Zagreb

6 km

Links Škorpikova

Škorpikova 11 10000 Zagreb

9 km

Links Varaždin

Križanićeva 18 42000 Varaždin

61 km