Tvoja lokacija postavljena je automatski. Ako nije točna, .
* najniža cijena proizvoda u razdoblju od 30 dana prije provođenja posebnog oblika prodaje.
warning

Ova ponuda je istekla

Akcija Nosiljka klokanica Amazonas Mei Tai je istekla ili se više ne nalazi na Njuškalo katalozima. Akcije za kategoriju Ostala oprema za bebe

Nosiljka klokanica Amazonas Mei Tai

samo 45,13 € 55,08 €

U azijskim zemljama Mei Tai su uobičajeno, tradicionalna pomoć za nošenje, koja je u međuvremenu postala vrlo popularna u Njemačkoj. Amazonas nosiljka Mei Tai Tree je savršena alternativa za klasičan sling nosiljku i savršeno prikladan za sve bebe.

U klokanici Mei Tai beba sjedi u preporučenom položaju raširenog čučnja (širina baze: cca 33 cm), što je vrlo važno za zdrav razvoj djetetove kralježnice i kukova. Zahvaljujući podstavljenim naramenicama Mei Tai je lako vezati. Dakle, to je savršena kombinacija baby slinga i ruksak pnosiljke i funkcionica u potpunosti bez kopči. Ona ima sve prednosti baby slinga, ali je jednako brzo i jednostavno stavlja kao ruksak nosiljka!

Kako su obje trake na ramenima i struku zavezane, Mei Tai se može izvrsno podesiti. AMAZONAS Mei Tai je napravljen od 100% pamuka. Trake i naslon za glavu su podstavljene na najvažnijim dijelovima kako bi osigurali najveću udobnost. Svi Mei Tai dezeno mogu se nositi na obje strane (prugasti dizajn unaprijed ili obična boja) - uživajte u njemu kako god želite! Maksimalna nosivost: 15 kg Težina: 0,45 kg

Akcija za Nosiljka klokanica Amazonas Mei Tai je istekla 10.01.2018. Na Njuškalo katalozima trenutno ima 3 akcije u kategoriji Ostala oprema za bebe.

Mogla bi te zanimati akcije iz kategorije Dječji svijet:

Dječji svijet u tvojoj blizini

Ontario Pazin

Dinka Trinajstića 2 52000 Pazin

7,447 km

Denis Pula

Stoja 14 a 52000 Pula

7,464 km

Ciciban Pula

Flanatička 4 52000 Pula

7,465 km

Ontario Pula

Zagrebačka 10 52000 Pula

7,465 km