Tvoja lokacija postavljena je automatski. Ako nije točna, .
* najniža cijena proizvoda u razdoblju od 30 dana prije provođenja posebnog oblika prodaje.

Links

Links Zagreb Trešnjevka, Glamočka 1, 10000 Zagreb
  • Otvoreno
  • Udaljenost: 3 km
warning

Ova ponuda je istekla

Akcija u Links trgovinama za Zvučnici LOGITECH Gaming G560, 2.1, 120W, bluetooth, crni je istekla. Akcije za kategoriju Zvučnici, slušalice i mikrofoni

Zvučnici LOGITECH Gaming G560, 2.1, 120W, bluetooth, crni
-5%

Zvučnici LOGITECH Gaming G560, 2.1, 120W, bluetooth, crni u Links trgovinama

samo 252,05 € 265,31 €

Ova ponuda je neaktivna

LIGHTSYNC RGB
Uronite u svoje okruženje uz LIGHTSYNC RGB osvjetljenje koje automatski reagira na vaš sadržaj. Svjetlo i boja mogu se sinkronizirati s onim što je na vašem zaslonu, u ritmu reagirati na audio izvor i pružiti posebne unaprijed isprogramirane efekte osvjetljenja. Prilagodite svoje okruženje i poboljšajte doživljaj uz ~16,8 milijuna podesivih boja.

MONITOR U DRUGAČIJEM SVJETLU
Odaberite bilo koje područje na monitoru i dodijelite ga bilo kojoj od četiri zone osvjetljenja uz Logitech gaming softver (LGS). Odaberite bilo koji dio zaslona i dodijelite ga bilo kojoj od četiri zone: lijevoj i desnoj, stražnjoj i prednjoj. LIGHTSYNC modul čita boje piksela na zaslonu i istovremeno ih dinamički usklađuje s bojom vaših zvučnika. Time se postiže predivno ambijentalno osvjetljenje koje vašu sobu uključuje u doživljaj.

IGRE U NAJBOLJEM SVJETLU
Svoju sobu ispunite svijetom igara. Programeri igara koriste LIGHTSYNC SDK za programiranje efekata boja i animacija za svaku igru. To znači da će spektakularne trenutke, kojima tvorci igara pridaju posebnu pažnju, dodatno poboljšati RGB osvjetljenje. Vaše omiljene igre. U najboljem svjetlu.

AUDIO VIZUALIZATOR
Uz audio vizualizator možete prirediti svoju plesnu zabavu. Vaša će glazba jednostavno oživjeti. Niska glasnoća ima lagani pulsirajući efekt. Pri visokoj glasnoći osvjetljenje pulsira u ritmu – stražnja svjetla preuzimaju bas, a prednja srednje i visoke tonove. USB povezanost i uporaba Logitech gaming softvera omogućavaju vam da prilagodite boje i efekte osvjetljenja.

240 VATA SNAŽNOG ZVUKA
Osjetite eksplozivnu akciju uz maksimalnu snagu od 240 vata (120 W RMS) koja napaja subwoofer s donjim isijavanjem zvuka i dva satelitska zvučnika s laganim i snažnim metalnim zvučničkim jedinicama. Ovaj 2.1 sustav zvučnika omogućava vam da čujete sve detalje, točno onako kako su to zamislili dizajneri igara i zvuka. I to iz raznih kutova, zahvaljujući jedinstvenom dizajnu zvučničke jedinice koja pruža bogato zvučno okruženje.

JEDAN ZVUČNIK ZA SVE AUDIO IZVORE
G560 spaja se i miješa zvuk iz više izvora: USB, 3,5 mm i Bluetooth®. Uz Logitech Easy-Switch™ jednostavno možete koristiti i prebacivati se između četiri povezana uređaja.
USB veza je potrebna za izvorni digitalni audio prijenos, LIGHTSYNC RGB i DTS:X Ultra® surround zvuk.

POMICANJE GRANICA
Potpuno novi doživljaj igara i glazbe. Dvije zone osvjetljenja po zvučniku pružaju stražnju ambijentalnu projekciju za poboljšanje okruženja i prednja svjetla za aktivno i informativno osvjetljenje. LIGHTSYNC vam omogućava da odaberete paletu od približno 16,8 milijuna boja i prilagodite ih svojem stilu i postavkama.

LOGITECH GAMING SOFTVER
LGS vam omogućava da prilagodite osvjetljenje i stvorite vlastite efekte ili možete odabrati jednu od naprednih LIGHTSYNC postavki. Svjetla možete podesiti tako da reagiraju na bilo koju vrstu sadržaja – igre, video sadržaje ili glazbu. Iskoristite napredni audio ekvilizator ili isprogramirajte G-tipku tako da aktivira prilagođene naredbe za bilo koju aplikaciju.

KONTROLA JE U VAŠIM RUKAMA
Kontrola glasnoće u prvom planu. Bluetooth® uparivanje postiže se pritiskom gumba. Programibilna G-tipka ima zadano cikličko mijenjanje svjetline boje, a može se i programirati da pokreće aplikacije ili izvršava makro naredbe unutar igre putem LGS-a. Gumb za paljenje/gašenje također je nadohvat ruke, na stražnjoj strani desnog satelitskog zvučnika.

Audio3.5mm/USB, bluetooth
Zvučni sustav 2.1
Snaga (RMS) 120W
osjetljivost: 84 dB
Frekventni opseg 48Hz - 18kHz
Dimenzije zvučnika (mm) 148 x 166 x 118
Dimenzije subwoofera 404 x 255 x 207
Boja crna

Od: 01.08.2020 do: isteka zaliha

Zvučnici LOGITECH Gaming G560, 2.1, 120W, bluetooth, crni

Raspoloživost i cijena

Akcija u Links trgovinama za Zvučnici LOGITECH Gaming G560, 2.1, 120W, bluetooth, crni je istekla. Njuškalo katalozi trenutno ima sniženje 2 proizvoda za kategoriju Zvučnici, slušalice i mikrofoni. Links poslovnica na adresi Glamočka 1 (3 km udaljeno) otvorena je danas od do
Sve Links poslovnice i radno vrijeme poslovnica.

Sve Logitech akcije

Mogla bi te zanimati akcije iz kategorije Tehnika:

poslovnice u tvojoj blizini

Links Zagreb Trešnjevka

Glamočka 1 10000 Zagreb

3 km

Links Zagreb Dubrava

Dankovečka 5 10000 Zagreb

6 km

Links Škorpikova

Škorpikova 11 10000 Zagreb

9 km

Links Varaždin

Križanićeva 18 42000 Varaždin

61 km