Tvoja lokacija postavljena je automatski. Ako nije točna, .
* najniža cijena proizvoda u razdoblju od 30 dana prije provođenja posebnog oblika prodaje.

Links

Links Zagreb Trešnjevka, Glamočka 1, 10000 Zagreb
  • Zatvoreno
  • Udaljenost: 3 km
warning

Ova ponuda je istekla

Akcija u Links trgovinama za Miš LOGITECH Gaming G PRO HERO, 16000dpi, crni, USB je istekla. Akcije za kategoriju Tipkovnice i miševi

Miš LOGITECH Gaming G PRO HERO, 16000dpi, crni, USB
-17%

Miš LOGITECH Gaming G PRO HERO, 16000dpi, crni, USB u Links trgovinama

samo 66,23 € 79,50 €

Ova ponuda je neaktivna

JEDAN CILJ
Pobjeda u e-sportu se ne mjeri u metrima ili sekundama, nego u mikrometrima i milisekundama. Kada su ulozi na najvišoj razini, jedan klik može odlučiti hoćete li osvojiti 5000 ili 500.000 dolara. Zato je u igru ušao Logitech G PRO gaming miš. Opremljen je HERO gaming senzorom s najvišom razinom točnosti, nevjerojatnom brzinom i preciznosti koje su potrebne za pobjedu.

HERO 16K SENZOR
Logitech HERO 16K je gaming senzor s najvišom razinom točnosti, nevjerojatnom preciznosti i sveobuhvatnim sustavom. HERO 16K senzor postiže brzinu veću od 400 IPS s DPI vrijednostima između 100 i 16.000 bez potrebe za zaglađivanjem, filtriranjem i ubrzavanjem kroz čitavi DPI raspon. HERO 16K postiže preciznost natjecateljske razine i najdosljedniju responzivnost. Prilagodite i podesite svoje DPI postavke uz pomoć Logitech gaming softvera (LGS).

OBLIK KLASIČAN ZA E-SPORT
PRO gaming miš inspiriran je klasičnim linijama i jednostavnom konstrukcijom Logitech miševa G100 i G100s koje su popularizirali najbolji profesionalni e-sportaši. Dosljednost i udobnost ključne su za najbolju izvedbu. PRO miš pruža oboje.

MEHANIČKO ZATEZANJE OPRUGA U TIPKAMA
Zahvaljujući mehaničkom zatezanju opruga u tipkama Logitech G PRO gaming miša, povećana je dosljednost lijeve i desne tipke miša. Time se smanjuje snaga potrebna za klikanje. Lagan, čist i brz osjećaj klikanja na koji se možete osloniti čak i na najvišim natjecateljskim razinama.

KABEL ZA E-SPORT
Zahvaljujući povratnim informacijama od profesionalnih igrača i e-sportskih timova, PRO miš sada dolazi s lakšim, glatkijim i fleksibilnijim kabelom bez PVC-a.

6 PROGRAMIBILNIH TIPKI
Logitech G PRO gaming miš možete početi koristiti čim ga izvadite iz kutije sa zadanim postavkama tipki ili ga možete u potpunosti konfigurirati i prilagoditi svojim potrebama uz pomoć Logitech gaming softvera (LGS). Šest programibilnih tipki dostupno je za dodjeljivanje prilagođenih naredbi.

LIGHTSYNC RGB
Možete odabrati paletu od približno 16,8 milijuna boja i razine svjetline te ih prilagoditi svojem omiljenom timu i osobnom stilu te ih sinkronizirati s drugim Logitech G proizvodima. LIGHTSYNC također ima svjetlosne efekte koji reagiraju na akcije unutar igre, audio vizualizaciju, uzorkovanje boja zaslona itd. Sve možete podesiti uz pomoć Logitech gaming softvera.

5 PROFILA ZA POHRANU PODATAKA
Zahvaljujući brojnim programibilnim profilima za pohranu podataka, profesionalni igrači mogu spremiti različite postavke izravno na PRO miš putem LGS-a. Preskočite instaliranje prilagođenog sofvera i rekonfiguraciju postavki na natjecateljskim računalima. Jednostavno počnite igrati.

IZDRŽLJIVE PERFORMANSE
Više od 30 godina stručnosti u projektiranju, izradi i testiranju računalnih miševa zaslužno je za Logitech G PRO miš, dizajniran za udobnost i izdržljivost tijekom profesionalnih treninga i sezone natjecanja. Površina PRO miša ima poseban premaz za poboljšanu izdržljivost i držanje. Klizni dijelovi testirani su na hod od 250 km. Izdržljivost lijeve i desne tipke miša prema testovima premašuje 50 milijuna klikova, što je jednako petogodišnjem vježbanju po 10 sati dnevno.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE
Praćenje
senzor: HERO™
rezolucija: 100 – 16.000 DPI
bez zaglađivanja/ubrzanja/filtriranja
maksimalno ubrzanje: >40G *Testirano na Logitech G240 Gaming podlozi za miša
maksimalna brzina: >400 IPS *Testirano na Logitech G240 Gaming podlozi za miša

Responzivnost
oblik USB prijenosa podataka: 16 bita/osi
USB frekvencija osvježavanja: 1000 Hz (1 ms)
mikroprocesor: 32-bitni ARM

Izdržljivost
tipke (lijeva/desna): 20 milijuna klikova
PTFE klizni dijelovi: do 250 km

Ostale značajke
pohrana podataka 5 profila
LIGHTSYNC RGB: 1 zona
mehaničko zatezanje opruga u tipkama

Boja: crna

DIMENZIJE
visina x širina x dubina:
116,6 mm x 62,15 mm x 38,2 mm
masa: 83 g
duljina kabela: 2,10 m

SISTEMSKI ZAHTJEVI
Windows® 7 i novije verzije
macOS 10.11® i novije verzije
Chrome OS™
USB utor
internetska veza za opcionalno preuzimanje softvera

SADRŽAJ PAKIRANJA
miš
korisnička dokumentacija

Od: 01.04.2020 do: 30.04.2020 ili do isteka zaliha

Miš LOGITECH Gaming G PRO HERO, 16000dpi, crni, USB

Raspoloživost i cijena

Akcija u Links trgovinama za Miš LOGITECH Gaming G PRO HERO, 16000dpi, crni, USB je istekla. Njuškalo katalozi trenutno ima sniženje 73 proizvoda za kategoriju Tipkovnice i miševi. Links poslovnica na adresi Glamočka 1 (3 km udaljeno) otvorena je danas od do
Sve Links poslovnice i radno vrijeme poslovnica.

Sve Logitech akcije

Mogla bi te zanimati akcije iz kategorije Tehnika:

poslovnice u tvojoj blizini

Links Zagreb Trešnjevka

Glamočka 1 10000 Zagreb

3 km

Links Zagreb Dubrava

Dankovečka 5 10000 Zagreb

6 km

Links Škorpikova

Škorpikova 11 10000 Zagreb

9 km

Links Varaždin

Križanićeva 18 42000 Varaždin

61 km